Hogyan vásárolhatok motorgumit?

A motorgumikat és robogó gumikat a webshopon keresztül leadott rendeléssel, telefonon, vagy személyesen, de akár emailben is megrendelheti.

 

Mennyi időn belül vehetem át a megrendelt gumikat?

Raktáron lévő gumikat a rendelés visszaigazolása után azonnal, személyes átvétel esetén.
Házhoz szállítás esetén a raktáron lévő abroncsokat a következő munkanapon, központi raktárról elérhető gumikat 2 munkanapon belül kiszállítjuk.

 

Hogyan fizethetem ki a megrendelt motorgumikat?

Személyes átvétel esetén készpénzzel, vagy előre utalással, hamarosan pedig bankkártyával is kifizetheti a megrendelt gumikat.
Házhoz szállítás esetén, előre utalással, készpénzes utánvéttel, vagy bankkártyával is fizethet.

 

Fel is szerelik a személyes átvétellel megrendelt abroncsokat?

Az Üllői út 621. szám alatti gumi szervizünkben a legtöbb robogóra és nagymotorra is fel tudjuk szerelni a robogó gumikat, illetve motorgumikat.

 

Milyen márkájú és típusú robogó gumikat vásárolhatok?

Robogó gumi választékunk az olcsó gumiktól a prémium márkákig terjed. Vee Rubber, Mitas, Heidenau, Michelin, Pirelli, Metzeler, Bridgestone, Continental és Dunlop márkákból választhat.
A kismotorok diagonál gumijától a legerősebb robogók radiál gumijáig terjedő palettán, mindenki megtalálja a saját robogójára megfelelő robogó gumit. Robogó gumik között az egész évben motorozók is megtalálják a legoptimálisabb választást, a téli motorgumik között.

 

Milyen márkájú és felhasználású motorgumikat vásárolhatok?

A motorgumik között megtalálhatók a sport-túra, sport, enduro, cross, chopper, versenypálya motorgumik, a legismertebb gyártók kínálatában, mint Mitas, Heidenau, Michelin, Pirelli, Metzeler, Bridgestone, Continental és Dunlop.

 

Milyen akciók vannak az egyes gumikra?

A legkedveltebb típusokból és a leggyakoribb méretekből elérhető páros akció, ez az első és hátsó motorgumik együttes vásárlása esetén elérhető. Ez az akció robogó és nagymotor abroncsok esetén is elérhető. Ezen akciós motorgumikat a Páros motorgumi akció menüpont alatt találja.

 

Milyen abroncsok kaphatók a motorgumik és robogó gumikon kívül?

Webáruházunkban kaphatók utánfutó gumik, Quad gumik, Go Kart gumik, kerti kisgép gumi, kisebb mezőgazdasági gumik, molnárkocsi gumik és talicska gumik egyaránt.

 

Kaphatók a motorgumikhoz kiegészítők is?

A tömlővel szerelhető motorgumikhoz tömlőt is vásárolhat. A tömlős motorgumik kiválasztásakor a webshop felajánlja a méretben helyes, hozzávaló tömlőt, így azt nem kell külön keresni. A tömlőkön kívül szelepeket, tömlő védőszalagokat is megvásárolhatók.

Motorgumi és robogó gumi márkáink